***Önemli

Tez çıktıları alınmadan önce sayfalarda kayma problemi yaşamamak için tezlerin word formatından PDF formatına çevrilip daha sonra pdf üzerinden çıktı alınması gerekmektedir.

NOT 1:  Bitirme Tezleri 3 nusha karton cilt yaptırılmadan poşet dosya içerisinde bölüm sekreterliğine 30/12/2019 tarihi mesai bitimine kadar teslim edilmelidir.

NOT 2: Finalde yeterli bulunmayan öğrencilere Jürilerin de uygun görmesi halinde 24/01/2020 tarihinde aynı jüri, yer ve saat de savunma yaptırılacaktır.

NOT 3: Final tarihlerinde savunma yapamayacak öğrenciler danışmanların bilgisi dahilinde 17/01/2020 de 3 nusha karton cilt yaptırılmadan poşet dosya içerisinde bölüm sekreterliğine teslim edecek ve 24/01/2020 de aynı jüri, yer ve saat de savunma yapılacaktır.

Bitirme Tezi Savunma Tarihleri